Política de Privacitat


Sol Tècnic Ecològic 2000, SL
 l'informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web soltecnic.com
.

En aquest sentit, el titular garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD) . Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L'ús d'aquest lloc web implica l'acceptació d'aquesta Política de Privacitat així com les condicions incloses en l'Avís Legal.

Identitat del responsable

  • Titular: Sol Tècnic Ecològic 2000, SL
  • NIF/CIF: B17610031
  • Domicili: Av. Circumval·lació, 43 - 17811 Santa Pau (Girona, SPAIN)
  • Correu electrònic: soltecnic@soltecnic.com
  • Lloc Web: soltecnic.com

Principis aplicats en el tractament de dades

En el tractament de les seves dades personals, el titular ha d'aplicar els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

    •  
  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Titular sempre requerirà el consentiment per al tractament de les seves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals se l'informarà prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: El titular li sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.
  • Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per a la finalitat o finalitats del tractament. El Titular l'informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, el Titular revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d'integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Ha de saber que el Titular pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals

Per navegar a través de soltecnic.com no cal que ens faciliti cap dada personal. Els casos en què sí proporciones les teves dades personals són els següents:

  •  
  • Al contactar-nos a través dels formularis de contacte o enviar-nos un correu electrònic.

Els seus drets

El Titular l'informa que sobre les seves dades personals té dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.
  • Demanar una rectificació o cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició ha d'enviar un correu electrònic a soltecnic@soltecnic.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

Teniu dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals

Quan es connecta al nostre lloc web per enviar-nos un correu, es subscriu al nostre butlletí o realitza una contractació, ens està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el titular. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, o altra informació. Al facilitar-nos aquesta informació, ens està donant el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per soltecnic.com, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part nostre és diferent segons el sistema de captura d'informació:

  •  
  • Formularis de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: nom, adreça de correu electrònic i número de telèfon amb la finalitat de respondre a les seves consultes.
    Per exemple, el Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als seus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través de el lloc web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

Existeixen altres finalitats per les quals el titular tracta les dades personals:

  • Per garantir el compliment de les condicions recollides en l'Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
  • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les seves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció de les mateixes.

El lloc web està allotjat a arsys.com. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Podeu consultar la seva política de privacitat per tenir més informació.

https://www.arsys.es/legal?dhtml=politica-proteccion-datos

Contingut d'altres llocs web

Les pàgines d'aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d'altres web es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l'altra web.

Aquests llocs web poden recopilar les seves dades, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció usant aquest codi.

Política de Cookies

Per tal que aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar cookies, que és una informació que s'emmagatzema al navegador web.

A la pàgina Política de Cookies pot consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment.

Per a contactar amb el Titular, subscriure's a un butlletí o fer comentaris en aquest lloc web ha d'acceptar la present política de privacitat.

Categories de dades personals

Les categories de dades personals que tracta el titular són:

  • Dades identificatives.

Conservació de dades personals

Les dades personals que proporcioni al Titular es conservaran fins que caduquin o en sol·liciti la seva supressió.

En aquesta pàgina no recollim dades no identificatives com les que s'aconsegueixen mitjançant aplicacions com Google Analytics o similars.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Es compromet a que les dades facilitades al Titular siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com Usuari del lloc web és vostè l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens faci arribar al lloc exonerant al Titular de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com Usuari del lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consenteix el tractament de les mateixes per part del Titular en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Revocabilitat

Per exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició ens ha d'enviar un correu electrònic a soltecnic@soltecnic.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L'exercici dels seus drets no inclou cap dada que el Titular estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

 

 

Le agradecemos su lectura y le animamos a contactarnos para resolver cualquier duda que le pueda surgir al respecto.

 

Atentamente,
Depto. de Administración

TOP